Найцінніше віддали за вільну країну: У Рівному попрощаються з двома Захисниками

Вічна слава і пам’ять Героям!

Завтра, 9 травня, на майдані Незалежності у Рівному попрощаються із двома захисниками Батьківщини Олегом Маслянком та Дмитром Лопатюком.

Прощання відбудеться о 10:30. Поховають Захисників на кладовищі «Нове», – повідомив виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

Олег Маслянко народився 13 жовтня 1970 року у місті Баку. З 1993 року він жив у Рівному. Загинув кадровий військовий, 53-річний майор Збройних сил України 25 лютого цього року на Донецькому напрямку. 

Дмитро Лопатюк народився 7 листопада 1991 року у Рівному. Закінчив Рівненський ліцей, а потім Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Прикладна математика».

Після строкової служби в армії працював програмістом. 32-річний старший солдат Держаної прикордонної служби України Дмитро Лопатюк загинув 1 травня на Донецькому напрямку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень