В Україні відбувся New Generation of Fashion
Заключною частиною проєкту стали покази колекцій учасників на платформах New Names і Fresh Fashion під час Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021.


В Україні відбувся New Generation of Fashion ‒ унікальний проєкт від Ukrainian Fashion Council для молодих дизайнерів, який має комплексну програму, що складається з навчальної частини, менторства та показу колекцій учасників.

Заключною частиною проєкту стали покази колекцій учасників на платформах New Names і Fresh Fashion під час Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021.

Fashion-шоу брендів, які презентували колекції на платформі New Names

God Naked ‒ бренд одягу, який об’єднує у своїх речах елегантність і брутальність. Творці проєкту, переможці Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів «Погляд у майбутнє» 2020 року Єлизавета Кирилова та Владислав Дзівідзінський, представили колекцію TRIPLICITY. Головна її тема ‒ пізнання людини і навколишнього світу через три складові: природа, соціум та індустрія. Дизайнери розглядають людину крізь призму «природності», «соціальності» і «технічного прогресу».

Дизайнерка sustainable-бренду Sheezen продовжує досліджувати тему human impact. Джерелом натхнення колекції SS22 став проєкт Бенджаміна Ґранта Daily Overview, в якому представлені супутникові та аерознімки, що демонструють, як діяльність людини формує ландшафт планети.

Yuliya Psaryova ­– бренд про самобутність та сміливість. Це одяг для цілеспрямованих людей, які мають власне бачення світу та особистий впізнаваний стиль. Провідною темою нової колекції є відчуття наповненості. Цей стан дизайнерка асоціює з весною, коли людина наповнюється, квітне, росте і ділиться цим.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: