повернутись на
$38.99 €42.16
menu closed
menu open
weather +12 Київ

"Зеленський колись піде з президенства". Арестович прокоментував свої президентські амбіції

Арестович: Я ніколи не підставляв людей, з якими працюю
Фото: Олексій Арестович / Facebook
Позаштатний радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю програмі ЖВЛ, яка 8 серпня вийшла в ефірі каналу ТЕТ, прокоментував свої президентські амбіції.

"Дехто сприймає, що я підсиджую президента [України Володимира] Зеленського. Але я ніколи не підставляв людей, з якими працюю, – заявив він. – Звісно, він колись піде з президенства. Навіть якщо після двох термінів. І тоді можна буде подумати над цим.

Арестович у цьому ж інтерв'ю говорив, що підтримує Зеленського як людину та як президента.

Відео: ЖВЛ / YouTube

Контекст

Олексій Арестович народився 1975 року в Грузинській РСР. У грудні 2020 року глава Офісу президента Андрій Єрмак призначив його своїм позаштатним радником з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони.

Арестович одружений, разом із дружиною Анастасією виховує сина. Від попередніх шлюбів у нього є дві дочки – 11 та 18 років. Імен своїх колишніх дружин він не називає.

Арестович у програмі "Романенко. Бесіди", що вийшла 14 січня 2022 року, звинуватив Зеленського у порушенні обіцянок та розкритикував владу.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року. До цього він був керівником студії "Квартал 95".