Відомий український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Валерій Жидков розповів як почувається під час війни, та про свої мрії, що зробить щойно ми переможемо.

Валерій Жидков розповів про те, як почувається у проєкті "Як ти?", який започаткували фотограф Алла Балабан Піліпенко у Facebook.

Валерій Жидков. Фото: скриншот Facebook
Валерій Жидков. Фото: скриншот Facebook

Валерій Жидков не був багатослівним, адже всі знають, що гуморист майстер "короткого метру". Він зізнався, що цілком тримається, і мріє лише про одне:

Валерій Жидков. Фото: скриншот Facebook
Валерій Жидков. Фото: скриншот Facebook

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Та тримаюсь, тримаємось. Коли ми переможемо, я не впевнений чи захочеться тоді прям святкувати, бо якою ціною нам ця перемога дістанеться. Але точно скажу, що одразу поверну своїх дівчаток додому в Україну. Я впевнений - ми ПЕРЕМОЖЕМО. сказав Валерій Жидков.

Валерій Жидков. Фото: скриншот Facebook
Валерій Жидков. Фото: скриншот Facebook

У проєкті Алли Балабан вже взяли участь українські співаки, журналісти, артисти театру, воїни, поети, та багато різних українців. Найбільше участь беруть у ньому криворіжці, або ті, хто завітає до Кривого Рогу, адже саме там живе фотографиня. Алла започаткувала проєкт для всіх людей, які живуть під час цієї жахливої війни.

Нагадаємо, ми писали, що Валерій Жидков із "Квартал 95" розкрив світу справжнє обличчя російського солдата.

Як повідомляв "Знай.ua" Валерій Жидков із "Квартал 95" показав справжнього українського супергероя, але без плаща та маски.

Також "Знай.ua" інформував, що Валерій Жидков з "Кварталу 95" одним реченням про путіна змусив українців покотитися від сміху.