Цифри багатства та бідності в даті народження: головні амулети для фінансової удачі



Дізнайтеся, які щасливі талісмани, згідно з днем вашого народження, здатні залучити у ваше життя справжнісінький грошовий дощ.
Хтось мріє народитися під щасливою зіркою, а хтось волів би народитися під грошовою. Так чи інакше, але дата нашого народження, як стверджують нумерологи, закладає в нашу долю фінансовий потенціал на все життя.

Пише - джерело.

Визначити його можна без складних обчислень – досить лише поглянути на дату свого народження в форматі дд.мм. рррр, і визначити, яких цифр в ній більше. Наприклад, людина народилася 24.03.1984. Визначальним фінансовий потенціал такої людини є число 4.

У разі, якщо в даті народження немає повторюваних цифр, варто підсумувати всі цифри, до тих пір, поки не вийде просте число від 1 до 9. Наприклад: дата народження – 23.04.1987.

2+3+0+4+1+9+8+7 = 34 = 3+4 = 7 – число фінансового потенціалу.

Главред розповість, як правильно трактувати ці цифри в даті народження, і які амулети для зміцнення фінансового успіху носити з собою.

Число достатку 1
Не дуже вдале число для залучення багатства, проте одиниця в даті народження – зовсім не вирок. Фінансового успіху досягнуть ті, хто вміє дотримуватися чітких рамок і термінів. Дисципліна і працьовитість будуть винагороджені дзвінкою монетою.

Ваш амулет – монетка з одиницею (одна гривня або копійка, наприклад), яку потрібно класти на чільне місце. Купюри номіналом в 1, 10, 100 або 1000 не можна зберігати при собі або вкладати в бізнес. Їх необхідно розмінювати або без зволікання витрачати.

Число достатку 2
Люди з цим числом достатку заробляють гроші легко і невимушено, але накопичувати і витрачати їх розумно у них не виходить. Знайти фінансовий успіх вони можуть, працюючи з групою однодумців. Навколишнє оточення допоможе правильно направити робочий потенціал на примноження багатства.

Ваш амулет – підкова. Суми, кратні 2, не можна давати або брати в борг, а купюри, на яких присутня двійка, потрібно або розмінювати, або швидко витрачати.

Число достатку 3
Незліченне багатство ніколи не звалиться таким людям на голову, а вони, втім, цього і не чекають. Людина з трійкою в даті народження, як правило, не амбітна, і задовольняється тією кількістю грошей, яка у неї є. Хороші новини – природна товариськість дарує таким людям широке коло товаришів, знайомих і друзів, які ніколи не дозволять залишитися без копійки в кишені.

Ваш амулет – фігурка китайської трьохлапої жаби з вчення про фен-шуй, а також різні зображення жаб.

Число достатку 4
Уміння ставити перед собою чіткі цілі і досягати їх, не розсіюючись на відволікаючі подразники, робить “четвірочників” практично невразливими перед бідністю.

Ваш амулет – фігурки черепах з натурального каменю або металу. Фінансову удачу також приносять персні і кільця.

Число достатку 5
Гроші приходять і залишаються лише в тому випадку, якщо не боятися ризику, і не вагатися при прийнятті рішень. Зухвалість – відмінна супутниця тих, хто мріє покласти на свій рахунок кругленьку суму.

Ваш амулет – п’ятикопійчана монетка, яку потрібно зберігати подалі від людських очей. Купюри, кратні п’яти, необхідно витрачати на свій будинок і бізнес, а не на розваги.

Число достатку 6
Фінансовий успіх у таких людей – природний стан речей, якщо вони довіряють своїй інтуїції. А вона розвинена у них саме на грошові питання. Падінь бояться не варто, адже невдачі – це досвід, який в майбутньому принесе ще більше дзвінких монет.

Ваш амулет – синій колір у всьому, що стосується ваших фінансів: гаманці, скарбнички і навіть зображення грошових знаків, в яких переважають відтінки синього.

Число достатку 7
Невдала цифра у фінансовому плані. Щоб прийти до фінансового благополуччя і зберегти його, таким людям не можна давати і брати в борг більше, ніж вони готові подарувати, а також уникати азартних ігор і авантюр в будь-яких їх проявах.

Ваш амулет – трикутник, вписаний в квадрат. Також вашу фінансову удачу підживлюють близькі вам люди, тому усамітнення для вас дорівнює вічній бідності.

Число достатку 8
Багатство до таких людей приходить в тому випадку, якщо зароблені гроші вони грамотно вкладають в саморозвиток.

Ваш амулет – срібні прикраси, які представляють собою замкнуте коло: кільця, браслети або ланцюжки.

Число достатку 9
Емоції для таких людей – найгірші радники в будь-яких фінансових питаннях: від необдуманої покупки в магазині одягу, до вкладу кругленької суми в ризикований проєкт. “Дев’ятки” рідко стають дуже багатими, проте на безбідне існування собі заробити зможуть. Варто лише навчитися зберігати розумний баланс між заробітком і витратами.

Ваш амулет – прикраси з червоної яшми і коралів.


Читайте також:


Залишити коментар: