“Хоронить себе та свою родину”: стало відомо, який діагноз Винник приховує і від чого лікується у Німеччині



Знаменитий український виконавець Олег Винник вразив правдою про те, що він давно не знаходиться в Україні, а лікується в Німеччині. Що приховує артист?

Пише - джерело.

Знаменитий український виконавець Олег Винник на початку повномасштабної війни на території України піддавався серйозній критиці зі сторони аудиторії. Уся справа в тому, що повелитель вовчиць записав декілька відео і після цього повністю зник з інформаційного простору. Звичайно, логічним поясненням цієї поведінки була відсутність артиста на території України, а так як Олег є чоловіком, фанати прискіпливіше поставилися до його можливої втечі.

Нещодавно адвокат артиста вийшла на зв’язок та пояснила, що Олег дійсно знаходиться в Німеччині, але справа в тому, що йому необхідно лікуватися. Мовляв, про хворобу зірки його фанати дізналися ще до того, як російська федерація вторглися на території України. І ця інформація відповідає істинні, адже Олег скасував безліч концертів через проблеми з горлом.

Однак нещодавно екстрасенс Людмила Хомутовська для програми Люкс FM дала свою відповідь, на яку так чекають фанати Олега Винника. Точніше, Людмила пояснила, від якої саме недуги може лікуватися повелитель вовчиць. Жінка вважає, що справа не в самому здоров’ї, а у звичках Олега, які його руйнують. Людмила Хомутовська вважає, що Олег не може позбавитися “зеленого змія”. За словами експерта, Олег Винник зараз “хоронить себе та свою родину”. При цьому вона додала, що артист має погану звичку.


Читайте також:


Залишити коментар: