Українська співачка Юлія Загорська, яка вже багато років випускає пісні під псевдонімом М'ята, є досить активною користувачкою соцмережі Instagram. Артистка регулярно розповідає шанувальникам про творче та особисте життя, за яким стежить близько 70 тисяч людей.

М'ята побувала на благодійному заході, організованому Ілоною Гвоздьовою із шоу "Танці з зірками". Це якийсь жіночий клуб, на якому збираються сильні та надихаючі особи, також там регулярно фінансово допомагають українцям.

Скріншот із Instagram, М'ята
Скріншот із Instagram, М'ята

Цього разу вони відкрили збір для дівчинки з окупованого Херсона, яка потребує візків та спеціальних препаратів для життя.

"Здаватися, це не про нас, не про Українок!Ми, як ніхто, знаємо ціну життя.Кожна жінка в Україні - це Берегиня своєї сім’ї, своєї землі.Кожна жінка в Україні - це сила та мудрість.Жінки, які зібралися разом, можуть перевернути світ", - заявила М'ята.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також там зібралися й інші зірки, серед них була ведуча Надія Матвєєва, яку всі пам'ятають із шоу "Все буде добре".

Раніше ми писали про те, що М'ята розлютилася через українців, які розпускають чутки навколо "скандальних" зірок: "Обсмоктувати хто з ким розлучився"

Як повідомляв Знай.ua, М'ята презентувала новий трек у дуеті з Хасом та закликала підтримувати український продукт: "Ви просили, ми зробили"

Також портал Знай.ua писав, що співачка М'ята (Юля Загорська) дала майбутнє Тіні Кароль, взявши її на підспівки: "Давай перевіримо"