Бред Піт знову шпигун, але тепер вже з Маріон Котіяр, яку підозрюють в причині розлучення знаменитої пари Піт-Джолі

Знаментитий фільм про шпигунів «Містер і Місіс Сміт» поєднав пару Бреда Піта та Анжеліни Джолі, а інший шпигунський фільм «Шпигуни-союзники» розлучив, як подейкували в ЗМІ. Партнерку по фільму Маріон Котіяр підозрювали в причині ревнощів Джолі і рішенні про розлучення.

Чи то так співпало, що фільм з чуттєвою Маріон вийшов в 2016 і в тому ж році пара Піт-Джолі оголосила про розлучення.

Чим цікавий даний фільм попри натяк на адюльтер далі. Події відбуваються в Марокко і герой Піта знову грає супер героя Другої Світової, а героїня Маріон – Маріанна, зв’язкова, яка грає роль дружини. Далі почуття переростають в справжні і пара на тлі постійної небезпеки (адже надворі 1942 і Німеччина інтенсивно бомбардує Англію) переїжджає в Лондон. Там вони щасливо живуть, мають прекрасну донечку, але… Виявляється, Маріанна – подвійний агент. Макс Ветан (герой Бреда Піта) розкручує цей клубок недовіри.

Гра акторів прекрасна, рідко коли побачиш Піта в ролі людини, яка переживає такий глибокий моральний вибір між дружиною-своєю і дружиною-зрадницею, а це одна і та сама людина.

З мінусів, хіба, відсутність загальних планів, від чого фільм не має тієї атмосфери реального життя, а більше змахує на театральну постановку.

Автор: Оксана Романюк

Фото: колаж

You cannot copy content of this page