fbpx

Оце вже дійсно цікаво! Свій про своїх: ректор Московської академії астрології, відомий астроексперт Михайло Левін дав свій дивовижний прогноз майбутнього Росії. Кілька місяців тому він коментував саме ці аспекти життя. Його вважають однією з найвагоміших постатей в астрології на всьому пострадянському просторі. “Протримається на своїй посаді недовго”

Оце вже дійсно цікаво! Свій про своїх: ректор Московської академії астрології Михайло Левін дав свій дивовижний прогноз майбутнього Росії.

Нагадаємо, Михайло Левін – не просто відомий астролог. Його вважають однією з найвагоміших постатей в астрології на всьому пострадянському просторі.

Наразі фахівець веде активну професійну діяльність, а також працює ректором Московської академії астрології. Звичайно, питання про наше майбутнє не пройшло повз Михайла Борисовича.

Про що ж попереджає астролог?

Михайлу Левіну довіряють, оскільки його прогнози справджуються. Так, наприклад, астролог передбачав весь тягар 2020 року. З погляду нумерології, він приховував у собі четвірку. Вона означає великі обмеження та протиріччя. Цими словами можна описати пандемію-19, яка, до речі, досі не скінчилася.

2020-й увійшов у наше життя у поєднанні Сатурна, Юпітера та Плутона. А це означало, що величезна кількість людей втратить свої життя. Так і сталося. Подібне вже відбувалося раніше в історії. Наприклад, у роки Першої світової, Холодної та Корейської воєн.

За словами астролога, ми переходимо у нову для нас епоху. Раніше вона була земною, а тепер буде повітряною. І для розвитку світу це добре, оскільки він стане більш відкритим та доброзичливим.

Але коли саме це станеться, поки що не зрозуміло. Адже якщо проаналізувати війну в Україні та безліч інших збройних конфліктів, у відкритість світу віриться важко.

Ще на початку 2021-го Михайло Борисович прогнозував нелегку долю для Росії. Рубль стрімко падатиме, а фінансова ситуація в країні в цілому почне погіршуватися. Та й рейтинг центральної влади навряд чи підніметься. Вже тоді астролог заявив, що через 1-1,5 роки життя більше не буде як раніше. Можлива зміна влади.

Якщо вірити його прогнозу, то цей час має якраз настати. Оскільки країна перебуває у стані кризи, настають великі зміни. І Левін попереджає, що нічого хорошого від них чекати не доводиться.

Вже давно він говорить про те, що нинішній президент РФ протримається на своїй посаді недовго. На енергетичному рівні Путін уже давно не є лідером своєї держави.

Вирішальним роком для того, щоб Володимир Володимирович пішов із політики, стане таки 2022-й. Михайло Борисович не впевнений, що до цього призведе революція. Однак масових заворушень, швидше за все, не уникнути.

Вже зараз навколо Росії відбувається безліч загадкових подій. Вибухи на нафтобазах та пожежа у військовому Науково-дослідному інституті лише підтверджують це. Подейкують, що всьому виною не випадковий збіг обставин.

Чи має Росія майбутнє?

Коли росіян попереджають, що попереду лихоліття, нікого це не лякає. По-перше, коли ж ці часи були легкими? По-друге, багато хто, як і раніше, вірить у міць державної влади. Мовляв, рано чи пізно все налагодиться. Тільки кількість санкцій з кожним днем ​​лише збільшується. Ціни на продукти зростають, а рубль падає.

Михайло Левін упевнений, що незабаром люди в його державі почнуть біднішати ще швидше, ніж раніше.

З точки зору астрології 2022-й для Росії стане ключовим роком. Нарешті закінчується довгий 22-річний період ретроградності прогресивного Меркурія. Спроби повернути те, що вже давно минуло, повинні припинитися раз і назавжди. Виходячи з цього, розпочнеться прихована боротьба у структурах влади.

У листопаді цього року в астрологічній карті Росії відбудеться прогресивний повний місяць. Завдяки цій події стане видно позитивну динаміку у зміні держави. Це інформація з відеопрогнозу Левіна, записаного наприкінці 2021 року. Цікаво, що тоді про можливу війну в Україні астролог не сказав жодного слова.

Треба сказати, що фахівець у принципі на даний час замовчує цю тему, хоч повномасштабне вторгнення, розв’язане Росією в Україні, триває вже понад пів року.

У своїх відео він каже: «У прогнозах ми не даємо жодних політичних, історичних та соціальних передбачень». Дивно, адже буквально кілька місяців тому він коментував ці аспекти життя.

Очевидно, що “гаєчки” закручені по всіх напрямках. Або астролог боїться говорити людям правду, або йому просто заборонили це робити. Звичайно, людям набагато простіше вірити у світле майбутнє своєї країни.

Хоча коли ніхто з астрологів та екстрасенсів не каже, що таке Росії найближчими роками точно не світить.

Миру всім нам, а Україні – перемоги!

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, скріншот.

You cannot copy content of this page