fbpx

Російське вторгнення в Україну зупинило експорт продовольства із неї. На Україну припадає 10% світових поставок пшениці та 15% кукурудзи. Зараз вже мільйони людей борються за виживання, адже 40% постачання зерна припадає на Африку та на Близький Схід. Чи буде у найближчий час вистачати їжі у самій Україні і українцям? відомі екстрасенси, астрологи та пророки сучасності мають свою думку щодо цього

Російське вторгнення в Україну зупинило експорт продовольства із неї. На Україну припадає 10% світових поставок пшениці та 15% кукурудзи. Зараз вже мільйони людей борються за виживання, адже 40% постачання зерна припадає на Африку та на Близький Схід. Особливо важкими будуть наслідки для тих, хто вже важко може прогодувати свою сім’ю.

Екстрасенси, астрологи та пророки сучасності мають свою думку щодо цього.

Майстер китайської метафізики Давид Векуа стверджує, що через агресію Росії проти України люди перебувають у безвихідній ситуації:

«Уникнути нестачі їжі вже не вийде. Але питання у тому, де саме воно буде найбільшим. Найбідніші країни світу під загрозою».

Колись Ванга вже передбачила голод Тепер її слова звучать лякаюче:

«Саранча з Африки знищить посіви зернових і призведе до голоду, який спровокує війну», – також провидиця попереджала про те, що у кількох містах у світі не буде води. Через війну більше мільйона жителів України вже залишилися без питної води. З 24 лютого багато разів фіксувалися випадки руйнування водопровідних та електричних мереж на сході України.

Польський ясновидець Кшиштоф Яцковський ще рік тому попереджав людей про лиха. Зараз він упевнений, що навіть якщо війна припиниться сьогодні, світ ще довго оговтуметься від того, що сталося. Але зараз і не йдеться про завершення війни в Україні.

Чи вистачатиме їжі й продуктів в Україні і українцям?

Українська астролог Поліна Павлова переконана, що у 2023 році коні апокаліпсису проскачуть, і настане мир. Незважаючи на те, що біди були передбачені багато років тому, сама астролог не вірить, що всі жахи нині відбуваються в Україні. Проте вона пояснює:

«Голод вже стався з часів пандемії, коли 30% населення земної кулі почало потребувати в їжі. Дефіцит деяких продуктів в Україні буде, але це треба пережити. Зараз ситуація важка, але такого в Україні, як у 30-х роках, уже не буде», – обнадіює астролог.

Посівна і збір врожаю 2022 року в Україні відбулися, незважаючи на військовий стан. Ми віримо, що коли війна закінчиться, життя продовжиться. Країна-агресор вивезла з українських міст із початку повномасштабного вторгнення сотні тонн зернових, техніку та навіть українських громадян.

Тільки здоровий глузд і надія на краще допоможе у цей тяжкий час пережити всі ьруднощі. Українці ніколи не захоплювали інші держави, але вже сотню років український народ відстоює своє право на існування.

Нам з вами неодмінно треба вірити у краще, вірити, співпереживати і допомагати ближньому. Бережіть себе.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, спеціально для Ibilingua.com.

You cannot copy content of this page