fbpx

Поки на молодого офіцера вдома чекає з Перемогою кохана дівчина Софія – він у війську потоваришував із Сарою!

Про молодого командира розповіли на сторінці 100 Окремої Бригади Територіальної Оборони:

Михайло, позивний «Футболіст». Йому лишень 23 – а він уже командир зенітно-артилерійського взводу в одному з окремих батальйонів нашої бригади.

До речі, у цьому ж батальйоні служить і батько Михайла.

Молодий командир розповідає, що позивний отримав не просто так:.

«Футбол люблю з дитинства. Граю на позиції лівого захисника. Тож і фах обрав відповідний – здобув вищу освіту за спеціальністю «Фізична культура і спорт» у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. До 24 лютого працював футбольним тренером – вчив азам «гри мільйонів» маленьких діток…», – розповідає молодший лейтенант з позивним «Футболіст».

Михайло палко вболіває за збірну України. А ось на клубному рівні є фанатом не конкретної команди, а «красивої гри».

«Подобалася гра київського «Динамо» відразу після приходу румунського фахівця Мірчі Луческу. Також захоплююся вмінням «ставити гру» різним командам, яке демонструє іспанський тренер Пеп Гвардіола», – зі знанням футбольної справи говорить Михайло.09/29/2022

А тепер тримайтеся міцніше! Поки на молодого офіцера вдома чекає з Перемогою кохана дівчина Софія – він у війську… потоваришував із Сарою! Щоправда, жодних підстав ревнувати у Софії таки немає. Адже Сара – то цуценя, яке «служить» у батальйоні на «посаді» загальної улюблениці-антидепресантки.

Фото: 100 Окремої Бригади Територіальної Оборони.

09/29/2022

You cannot copy content of this page