Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Треба розуміти, що Служба безпеки, насправді, має виконувати функцію, яка нерозривно пов’язана з функціями еліт. Служба безпеки, якщо ми говоримо саме про забезпечення безпеки існування державного утворення, має бути носієм етики, джерела волі утворення цієї державної структури», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами політичного аналітика, Служба безпеки – це продовження й включення в певний інститут еліт. Олександр Новохатський наголосив, що як би не писали в законах, що Служба безпеки є правоохоронним органом спеціального призначення, це все одно не буде відповідати суті діяльності цього органу.

«Це не відповідає суті самого явища, яке називається контррозвідка, внутрішня контррозвідка, забезпечення укладу, ладу, який йде продовженням від свого розуміння життя. Це якраз функції, якщо ми говоримо про безпеку. Якщо ми говоримо про правоохоронну діяльність, тобто діяльність згідно із законодавчими нормами і вимогами, - це вже Міністерство внутрішніх справ», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни досі не називають речі своїми іменами і вважають себе поза політикою: думка експерта.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський розповів, що для українців означає шлюб.