fbpx

Пошкодили дерев’яні меблі? Геніальний трюк, щоб відновити їх і зробити так, щоб вони виглядали як нові

Зазвичай дерев’яні меблі становлять левову частину інтер’єру. Дерев’яні меблі, створені для тривалого використання, але, на жаль, можуть втратити свій блиск і сяйво під час щоденного використання. Ось вагома причина подумати про використання натуральних продуктів, щоб ваші меблі повернули блиск і знову засяяли.

Денатурований спирт для видалення плям з деревини меблів

Денатурований спирт може стати чудовим рішенням, якщо ви хочете боротися з видимими плямами на дерев’яних меблях. Реагенти, що входять до його складу, дозволяють боротися з усіма видами подряпин, роблячи їх з часом непомітними. Ця практика не вимагає особливих фізичних зусиль. Все, що вам знадобиться, це невелика кількість денатурованого спирту, трохи води і ватний диск.

Просто змішайте воду з денатурованим спиртом, а потім змочіть ганчірку в отриманому розчині. Круговими рухами протріть плями на дерев’яній поверхні.

Зауважте, що денатурований спирт токсичний і потенційно легкозаймистий . Тож дотримуйтесь усіх запобіжних заходів під час використання, зокрема одягайте рукавички та маску, щоб захистити шкіру.

Фото: колаж.

09/29/2022

You cannot copy content of this page