fbpx

Ці зодіакальні пари настільки не збігаються, що не можуть залишатися в присутності один одного занадто довго. Їм доводиться тікати з дому, щоб запобігти “бурі”

Пари під цими знаками зодіаку часто живуть в умовах “холодної війни”. Вони уникають один одного днями

Ці зодіакальні пари настільки не збігаються, що не можуть залишатися в присутності один одного занадто довго. Їм доводиться тікати з дому, щоб запобігти “бурі”.

Пари цих знаків зодіаку втомлюються в компанії один одного. Вони не вміють вести себе по відношенню один до одного так, щоб не дратувати іншу сторону.

Партнерський гороскоп не дуже ласкавий до пар цих знаків зодіаку. Вони розходяться до такої міри, що часто сперечаються один з одним. Вони не хочуть проводити час разом. Їм це не комфортно.

Скорпіон і Лев

Скорпіон завжди реагує на Лева однаково: він хоче контролювати і керувати ним. Щось постійно провокує його боротися з ним за владу. Крім того, він на кожному кроці повчає партнера і пояснює, як йому жити. Він може кожен день вказувати на недоліки, а також ставити під сумнів його достоїнства. Це викликає постійні суперечки між ними. Після кожної з них вони довго не розмовляють один з одним.

Водолій і Овен

Творчість Водолія і його прагнення до незалежності захоплюють Овна. Він хоче повстати проти правил, як і його партнер. Однак насправді Водолій має крутий характер і дотримується логіки. Він цінує спокій і тишу, а в компанії галасливого Овна йому досить важко. Взаємне захоплення швидко переходить у втому. Обидві сторони починають уникати одна одну.

Овен і Козоріг

Овен – дуже енергійний знак, і в цьому плані Козерогові він напевно сподобається. Разом вони можуть зрушити гори. Однак Козоріг , який внутрішньо організований і цінує душевний спокій, може не впоратися з такою “чутливою” людиною.

Вогняний Овен допомагатиме на кухні, але щодня буде дратувати. Особливо Козоріг не дуже любить, коли йому хтось нав’язує власну думку. Їм обом доводиться стримуватися від того, щоб сказати одне одному те, що вони насправді думають.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page