fbpx

Помилка, яку допускають 9 господинь з 10, коли випікають яблучний пиріг. Саме завдяки цій підказці він не буде розсипатися, а смак буде – просто ідеальний!

Помилка, яку допускають 9 господинь з 10, коли випікають яблучний пиріг. Саме завдяки цій підказці він не буде розсипатися, а смак буде – просто ідеальний!

Ми часто робимо цю помилку, готуючи яблучний пиріг. В результаті ви можете забути про його ідеальний смак

Що робити, щоб яблучний пиріг завжди радував своїм смаком і зовнішнім виглядом? Зверніть увагу на цю деталь.

Яблучний пиріг – один з найпопулярніших десертів, який ми із задоволенням подаємо на різні свята. Його чудовий аромат створює в нашому домі неповторну атмосферу осені. Незважаючи на те, що приготування його не складне, різні кулінарні помилки можуть повністю зіпсувати наш десерт. На що особливо варто звернути увагу при приготуванні цього десерту?

Кулінарні поради: як приготувати ідеальний яблучний пиріг?

Ви, напевно, колись готували яблучний пиріг, але він був не таким смачним, і ще й розсипався у вас в руках. Така ситуація може статися, якщо забути про правильну концентрацію яблук. Під впливом температури фрукти швидко віддають сік і стоншуються, через що яблучний пиріг після виймання з духовки стає вологим і не дуже апетитним.

Уникнути цієї проблеми можна, додавши до яблук трохи картопляного борошна, що значно покращить їх консистенцію. Крім того, перед тим, як викласти масу на дно, її варто попередньо злегка пропекти, що також не дасть фруктам просочитися в глиб коржа.

Кулінарні поради: як подавати яблучний пиріг?

Яблучний пиріг – ідеальний десерт до кави та чаю. Також добре поєднується з теплим молоком. Перед подачею можна посипати цукровою пудрою або невеликою кількістю кориці. Також варто використовувати для прикраси мигдальні пластівці і волоські горіхи. Ванільне морозиво і збиті вершки також є смачним доповненням до цього торта.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page