Українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько поділилася невеликою статистикою у Facebook.

Повідомляється, що люди частіше вмирають протягом найближчого до Дня Народження тижня... або через тиждень після. Таким чином, вона натякає на путіна. Він святкуватиме 70-річчя у бункері, точніше 7 жовтня.

Анастасія Приходько, скріншот: Youtube
Анастасія Приходько, скріншот: Youtube

"Жовтень буде дуже складний... Але Господь Бог завжди був за добро! Чекаю смерті Путіна! Американці? Дайте комусь із охорони, яка г*вно носить - 50 млн. І будемо все жити у світі!", - пише Анастасія Приходько у публікації.

Але наступний випадок, про який вона згадала – до статистики зарахувати складно. Бо хоч і писала вона про людину, що засиділася в президентах РФ, а помер Борис Моїсеєв.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я писала про Путіна, а помер Боря Мойсеєв! Чому так несправедливо... Прощавай "Блакитний Місяць", - написала вона далі.

Нагадаємо, Анастасія Приходько піддалася панічним атакам, знепритомнівши вперше з "Євробачення": "То води, то покурити"

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько відверто зізналася, що стала багато пити і курити: "Іноді можу чарку"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько зробила те, чого воїнам ЗСУ так не вистачає: "Серце розривається"