Венера у Знаку Терезів з 29 вересня по 22 жовтня: кого чекає період успіху, а кого проблеми у коханні

Овен

Овнам треба навчитися планувати справи. Венера дасть цим і без того активним та енергійним людям масу сил на подолання будь-яких перешкод на шляху до мети.

Щоб енергійність не перетворилася на імпульсивність, важливо мати чіткий план дій на кожен із днів сильної Венери.

Телець

Тельцям задля досягнення щастя потрібно просто бути самими собою. Венера на їхньому боці, тому вона не ставить їм жодних умов.

Потрібно просто бути чесними та відкритими по відношенню до себе. Також краще не змінювати напрямок руху. До тріумфу залишилося зовсім недалеко.

Близнюки

Близнюки будуть дуже сильні та витривалі фізично. Саме завдяки Венері їм вдасться вийти переможцями з тих ситуацій, у яких раніше вони відразу прийняли б поразку.

Жовтень буде повчальним та вкрай важливим місяцем для Близнюків. Щоб задобрити Венеру потрібно більше рухатися.

Рак

Ракам Венера допоможе налагодити стосунки із близькими людьми. Також планета дасть впевненості та сили для формування нових стосунків, спілкування, романтики. Раки будуть на висоті і з більшою ймовірністю зможуть сподобатися будь-якій людині. Головне – не думати, а діяти.

Лев

Левам не можна зупинятися на досягнутому. Найбільша помилка – це перестати діяти, досягнувши певних цілей. Якщо Леви хочуть стати кращими, їм доведеться працювати над собою і продовжувати ставити перед собою нові амбітні цілі.

Діва

Діви стануть оптимістичнішими. Ці майже чотири тижні будуть для них вкрай позитивними.

Навіть найгірші думки підуть з їхньої голови, але щоб це сталося швидше, необхідно займатися приємними справами і не копатися в минулому. Це головні умови щастя.

Терези

Терезам астрологи пророкують щасливий місяць. Точніше, це буде один із найщасливіших та позитивних місяців у році. Успіх піде слідом за ними.

На цих людей чекають перемоги як на любовному, так і на фінансовому терені. Терези зможуть винести важливі уроки з усього, що відбувається.

Скорпіон

Венера допоможе Скорпіонам значною мірою посилити свій вплив на оточуючих людей. Головне — не маніпулювати чужою свідомістю.

Давайте іншим людям право вибору. За це вони почнуть більше поважати Скорпіонів та допомагати їм у вирішенні нагальних проблем, що заощадить їм сили.

Стрілець

Стрільці, згідно з прогнозами астрологів, зможуть значно досягти успіху у вирішенні юридичних проблем. Венера допоможе їм у пошуках компромісів на будь-якому рівні – у сім’ї, на роботі.

Не треба боятись пропонувати оточуючим піти на примирення. У цьому немає нічого поганого.

Козеріг

Венера допоможе Козерогам творити добро. У жовтні цим людям треба зайнятися своєю кармою.

У них буде безліч сил і енергії для того, щоб допомогти з якимись важливими справами батькам, дітям, другій половинці. Не потрібно ігнорувати прохання про допомогу з боку друзів та колег.

Водолій

На даному етапі Венера допомагатиме Водоліям у боротьбі з депресивними думками та фізичними недугами.

З 29 вересня по 22 жовтня Водоліям з більшою ймовірністю вдасться перемогти шкідливі звички та позбутися проблем із самопочуттям.

Риби

Риби в ці майже чотири тижні зможуть ступити на шлях добра, щастя і взаєморозуміння в сім’ї.

Потрібно терміново переходити від слів до дій. Венера хоче, щоб люди цього Знаку почали виконувати дані раніше обіцянки.

You cannot copy content of this page