Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

У соцмережі Instagram вона часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 280 тисяч людей.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua

Олена-Крістіна Лебідь знову показала, як проходять її будні без електроенергії, зате з коханими поряд - нареченим Павлом Розенком та собакою Сарою. Артистка зовсім не турбується через тимчасові незручності, а зберігає променистий позитив.

"Тьотя Свєта 💡" знов у загулі 😉 Але ми вирішили влаштувати свято при свічках (закреслено) ліхтариках 🙈" - повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ведуча також зазначила, що вони з обранцем відзначають незвичайну дату, яка ніяк не пов'язана з їхніми стосунками чи особистим життям. Минуло два роки з того часу, як у їхньому будинку стоїть ялинка.

"Адже сьогодні рівно два роки, як ми…. НЕ РОЗБИРАЛИ ЯЛИНКУ за нашою спиною 😂😂😂 "Іменинниця" не проти, підтримуюче ікнула після шампанського 😂😂😂" - жартівливо заявила Лебідь.

Раніше ми писали про те, що ведуча "Аферистів в сітях" Олена-Крістіна Лебідь урвала те, чого інші не хочуть.

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь показала, як наречений Розенко "сконфузився" перед її мамою: "З присмаком асфальту"

Також портал Знай.ua писав, що ведучу "Аферистів в сітях" Олену-Крістину Лебідь "розполовинило" через відключення світла: "На роботу йду так"