Українська акторка та одна з найспортивніших учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна славиться своєю розтяжкою, гумором та соковитими формами. У Instagram на неї підписано близько 70 тисяч людей.

Багато українців на декілька днів поринули у кам'яний вік, залишившись без благ цивілізації - води, електроенергії та навіть мобільного зв'язку, але Катерина Нікітіна не сумує і в такій екстремальній ситуації продовжує жартувати.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

На цей раз знаменитість дала слушну пораду своїм численним шанувальникам про те, що робити в моменти відключення комунальних послуг.

Її відповідь була простою - кохатися зі своїми партнерами. А тих, хто не має половинки, вона закликала негайно приступати до пошуку, адже зима буде жорстокою та холодною. Можна ще почистити телефон від сміття або пограти в те, для чого не потрібен інтернет.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мої поради: 1. Кохайтеся ❤️PS. хто самотній, саме час знайти пару (зима може бути холодною 😏), або почистіть телефон нарешті… ладно ще можна пару рівнів в алмазіках пройти", - написала гумористка.

Раніше ми писали про те, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" поскаржилася, що всі пускатимуть слини на її тіло у формі: "Люблю, щоб висіло"

Як повідомляв Знай.ua, пустотлива блондинка з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна втиснулася в крихітний халатик і показала кицьку: "Відразу видно"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала, що витворює за лаштунками разом із Сашою Машлятиною: "Свята справа"