Сьогодні вранці в Омську, що в рф, спалахнув ТЦ “Тріумф”. Площа вогню становить трохи більше 1,3 тисяч квадратних метрів.

Пожежа в ТЦ спалахнула в понеділок вранці, 28 листопада. Над самим будинком зараз піднімається густий стовп диму. Про це повідомляють російські відомства.

Попередньо, у ТЦ “Тріумф”, розташованому в центрі Омська, спалахнув склад на першому поверсі торгового центру. Що призвело до займання поки невідомо, проте вогонь розрісся більш ніж на 1,3 тисяч квадратних метрів.

Ліквідовують спалах у ТЦ 120 пожежників. Повідомляється, що пожежу вже локалізовано.

За словами російських ЗМІ, поки що постраждалих не виявили. Однак на міських дорогах вже виникли серйозні затори.

Цікаво, що 27 листопада в російському Ангарську спалахнув найбільший нафтопереробний завод Східного Сибіру, ​​а 25 листопада в Тюменській області Росії спалахнув бокс паливної компанії з бензовозом усередині.

Зазначимо, “Ангарська нафтохімічна компанія” – найбільше підприємство Східного Сибіру з виробництва нафтопродуктів та нафтохімії. Виробляє 10,2 мільйона тонн нафти на рік.

Також 23 листопада в Сонячногірську спалахнув хостел з мігрантами, а в центрі Москви горіла резиденція посла Алжиру. Про постраждалих внаслідок усіх цих інцидентів окупанти традиційно не повідомляли.