Відома українська телеведуча Ольга Фреймут заговорила на важливу тему у нашому суспільстві, про яку іноді може залежати життя – ввічливість за кермом.

Пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться особистими кадрами, або ж порадами з етикету.

Цього разу вона розповіла про ввічливість за кермом, яке може зберегти життя. Оля Фреймут вважає, що не потрібно відповідати хамам взаємністю, згадувати погані слова і таке інше. Найкраще пропустити його, посміхнутися, і подякувати за допомогою "аварійки".

Оля Фреймут, фото: Знай.ua
Оля Фреймут, фото: Знай.ua

"І точно не варто злитися на працівників ДАІ. Переважно нас зупиняють не просто так, а, швидше за все, за порушення. Можна вийти з машини, показати документи, вислухати, тепло посміхнутися і не влаштовувати "плач Ярославни", якщо раптом доведеться сплатити штраф" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, Ольга Фреймут зазначає, що ДАІ краще, ніж блогери, оскільки ролики, зняті на їхні грудні камери, набирають більше переглядів, ніж інтерв'ю Дмитра Гордона.

"Тому за такого спілкування хороші манери врятують від публічної ганьби" - підсумувала дівчина.

Ці поради можуть вирішити безліч проблем та аварійних ситуацій, що трапляються на дорогах, тож варто прислухатися.

Нагадаємо, що зірка шоу "Ревізор" Оля Фреймут дала добро на одну квітку у подарунок: "Підкреслити красу вази".

Раніше ми повідомляли, що дочка Ольги Фреймут Злата "зганьбила" маму мікроскопічною спідницею: "Леді таких не носять".