Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна показала скандальне відео з російською ведучою Ангеліна Вовк із телепередачі для дітей "На добраніч, малюки", яка прийшла на ефір до пропагандиста Бориса Корчевникова, щоб запропонувати свій варіант припинення війни в Україні.

Ангеліна Вовк, скріншот з відео
Ангеліна Вовк, скріншот з відео

Ангеліна Вовк заявила, що хоче поїхати на фронт разом із ляльками Хрюшею та Стєпашкою, щоб переконати українських військових "перестати воювати", а заразом і почитати свої казки. Більше того, на думку Вовк, війна припиниться, тільки якщо ЗСУ перестануть чинити опір.

"У мене теж є українська кров! Я візьму Хрюшу і Стєпашку і поїду на фронт..." - сказала ведуча.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Єфросиніну дуже обурили слова Вову, але вона не здивувалася тому, яку дурість вона сказала.

"Господи, допоможи цим людям самознищитися раніше, ніж вони освдомлять, що живуть з трухою замість мізків!" - заявила Маша.

Раніше ми писали про те, що "Хохолочок у тренді...": Маша Єфросиніна не знайшла води помитися, але стала іконою моди

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна розповіла, як завдяки Поляковій перестала зриватися на сина та плакатися чоловікові: "Сірена в голові"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна обійняла коханого і зізналася, що дуже боїться: "Ми не вдома..."