Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Якщо взяти першоджерело, тобто випуск «The Washington Post» за цей день, то не складно помітити, що там є ще одна стаття, яка редакторська і яка говорить про те, що, насправді, війна росії проти України знаходиться в такому стані, що переговори не на часі і взагалі неможливі», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, усі точки цієї війни, де була можливість закінчити її переговорами, давно пройдені. Як наголосив Олександр Новохатський, більшість американських експертів наразі вважає, що переговори між Україною та росією просто неможливі.

«Насправді, на сьогоднішній день, скажімо так, редакторська група того самого «The Washington Post» користується думкою експертів, які вважають, що всі можливості переговорів уже вичерпані», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, окупанти вже зібралися здавати Україні Енергодар та ЗАЕС: путін злякався весняного наступу на Крим.

Також Знай.ua повідомляв, що Європарламент офіційно визнав росію спонсором тероризму: путін привів свою країну до всесвітнього визнання.