Відома українська гімнастка та учасниця шоу "Танцi зі зiрками" Анна Різатдінова любить радувати свою віддану аудиторію цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 160 тисяч людей.

Анна Різатдінова у новому пості зазначила, що зараз маленьким гімнасткам нелегко займатися спортом в умовах війни, без світла та тепла, але їхні батьки пообіцяли продовжувати тренування, незважаючи ні на що.

Анна Різатдінова, фото з Instagram
Анна Різатдінова, фото з Instagram

"Зараз діти в усій Україні продовжують тренуватися навіть без світла. Коли ми вирішували, чи будемо тренуватися в таких складних умовах, усі батьки та діти відповили, як один – ТАК!" - заявила вона.

Вони придумали вихід із ситуації – діти наклеюють неонову стрічку на булави та обручі, щоб бачити предмети у темряві та продовжувати тренуватися. Після такої стійкості артистка не має сумнівів у тому, що український народ переможе.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Раніше у багатьох із нас було мало спілкування з дітьми через роботу, справи і тд. Зараз є можливість все виправити, спілкуватися з дітьми ввечері , розповідати історії зі свого життя, поговорити з дитиною про мотивацію, про плани на майбутнє. Одним словом – стати ближче один до одного🥰" - додала Анна.

Раніше ми писали про те, що Анна Різатдінова з "Танців із зірок" переживає, що війна забирає її "спадкоємців": "Багато вже перестали..."

Як повідомляв Знай.ua, Анна Різатдінова з "Танців із зірками" вразила своєю майстерністю: "Ефектно, а ноги..."

Також портал Знай.ua писав, що Анна Різатдінова показала, як відбувається "вигнання бісів" на власному прикладі: "Суцільний жах"