У мережі недруги України підігріваю скандал, який нібито має загострити настрої угорців та українців один проти одного. Але у ворогів нічого не вийде. Справа в тому, що у мережі з'явився дуже дивний та тривожний пост від депутата Закарпатської обласної ради з "Партії угорців України" Юдіти Петеї.

Місцевий політик опублікувала карту України, на якій половину Закарпаття пофарбовано у кольори угорського прапора. Через деякий час вона видалила публікацію.

Про це стало відомо з мережі Facebook.

Публікація Юдіти Петеї, скріншот: Facebook
Публікація Юдіти Петеї, скріншот: Facebook

Старі пісні російських пропагандистів - закарпатський депутат написала: "Боже, бережи Закарпаття", і це все на фоні її заяв про "утиски" етнічних угорців на Закарпатті.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Є ще інформація, що її партія є повним прихильником нинішнього прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана. А цей президент уже зробив багато негативних заяв щодо України. Лише нещодавно він порівняв нашу Батьківщину з Афганістаном. Ось такі у нас "друзі" у скрутний час.

Віктор Орбан, фото з вільних джерел
Віктор Орбан, фото з вільних джерел

"Цю "патріотку" України мали призначити заступником голови ЗОДА пана Микити. Чиновники одягли хаки, але навіть під час війни живуть за принципом - гроші не пахнуть, незалежно від того, з ким їх заробляти. Фейсбук Юдіта Петеї вже почистила, але скріншоти не горять", - прокоментував ситуацію народний депутат, колишній мер Мукачева Віктор Балога.

Публікація Віктора Балоги, скріншот: Facebook
Публікація Віктора Балоги, скріншот: Facebook

Поки що сама ця депутат відмовчується з приводу своєї публікації.

Нагадаємо, Орбану пояснили, як російські танки можуть опинитися в Будапешті: швидше, ніж путін почує гудки.

Раніше повідомлялося, Угорщина запевняє, що засуджує злочини путіна не дивлячись на кривляння Орбана та дружбу з агресором.

Також, таємний друг врятував Україну в перші тижні війни, але боялися публічно про це говорити.