Китай скоро може вступити у війну зі США: американський генерал назвав термін



Китай може розв’язати справжню війну проти США у 2025 році.

- джерело.
USA and China trade war. US of America and chinese flags crashed containers on blue sky background. 3d illustration

Про це йдеться у замітці високопоставленого генерала Військово-повітряних сил США Майка Мініхена, яку він адресував до американських військ.

У своєму зверненні до солдатів, яке опинилося у розпорядженні ЗМІ, топ-офіцер попередив особовий склад необхідності прискорити підготовку до потенційного військового конфлікту проти Китаю. Мініхен вважає, що війна між двома країнами може розпочатися вже за два роки.

“Моє чуття підказує мені, що ми боротимемося в 2025 році. Сі забезпечив собі третій термін і скликав військову раду в жовтні 2022-го. Президентські вибори на Тайвані відбудуться в 2024-му і дадуть Сі привід. Президентські вибори в США відбудуться в 2024 році і дадуть Сі Америку, що відволікається. Команда Сі, привід і можливість – все це готується до 2025 року”, – йдеться в записці генерала до військ.

Офіцер вважає, що підпорядкований йому особовий склад жорсткіше готуватися до війни і ставитися до тренувань.

Справжність записки пізніше підтвердили у транспортному командуванні Повітряних сил США та додали, що Мініхен, звертаючись до солдатів, ґрунтувався на “минулорічних фундаментальних зусиллях командування з підготовки до майбутнього конфлікту, якщо стримування Китаю не спрацює”.

Офіційний представник Пентагону, у свою чергу, заявив, що Міністерство оборони США не поділяє подібну думку щодо Піднебесної.

Раніше ми розповідали, що Китай може розв’язати свою війну, наслідуючи приклад Росії.

 

 


Читайте також:


Залишити коментар: