Вівторок, 23 Квітня

«Укренерго» на Львівщині скасувало день без відключення світла

Оперативні новини у нашому каналі в Telegram!

У «Львівобленерго» спростували інформацію, щодо дня без відключень в області. Раніше «Укренерго» планувало застосувати таке 31 січня, однак потім скасувало.

Про це Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі «Львівобленерго».

«В «Укренерго» планували надати мешканцям Львівщини світло упродовж доби, але такий день вже скасували», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, 24 січня з’явилась інформація «Львівобленерго», що впродовж доби 31 січня на Львівщині не застосовуватимуть графіки вимкнення електроенергії. Система повинна була працювати у звичному режимі, а енергетики мали провести заміри максимального споживання електроенергії в області.

Нагадаємо, що «Львівобленерго» радить звіряти групу відключень, до якої належить будинок, із реальними вимкненнями електроенергії. Може бути помилка у самому списку від обленерго, тому його потрібно спершу перевірити на практиці. Загалом ліміт формується та застосовується у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію. При будь-якому перевищенні ліміту енергетики змушені застосовувати графіки відключень.