fbpx

Гороскоп на 29 січня: сприятливий день для того, щоб обміркувати якісь важливі питання

Овен

Спокійний день, чогось незвіданого він він не обіцяє, але й серйозних проблем не приносить. Можливі невеличкі непорозуміння типу ви хочете щось одне інша половина інше, а діти взагалі не підтримують ні одного ні другого. Але це вихідний день, не напружуйтесь, просто постарайтесь відпочити.

Телець

Сьогодні Ваш день буде схожим на довге, добре та радісне свято. Свято для Вас та ваших рідних і близьких. Хочеться вірити, що Ви зможете продовжити його на невизначений термін та запам’ятати надовго.

Близнюки

Якщо ви будете уважні, то зможете сьогодні не тільки уникнути непорозумінь, але й досягти непоганих результатів. Можливі розбіжності, проте вам неодмінно вдасться переконати важливих людей у вашій правоті. Сприятливий день для покупок: речі ви купуєте хороші, марних витрат уникаєте.

Рак

День хоч і нелегкий, але плідний. Перспектива працювати в поті чола вас анітрохи не лякає: справи, якими належить займатися, цікаві, до того ж дають можливість блиснути талантами та продемонструвати свої професійні якості. Але пам’ятайте: особи, на яких ви хочете справити враження, нічого не помітять, поки ви не вдастеся до вмілої самореклами.

Лев

Ситуація, що склалася, неоднозначна, але до кінця дня ви неодмінно розберетеся, що до чого. Можна планувати нові справи, якщо друзі готові вас підтримати. Якщо ж ви плануєте діяти поодинці, краще не поспішати. Можливі незначні грошові надходження.

Діва

Дуже важко буде зосередитися, особливо якщо займатися доведеться чимось не дуже цікавим. Зазвичай вас відрізняють дисципліна та працьовитість, але сьогодні ви досить легковажно ставитеся до всього, а тому й помиляєтеся частіше, ніж в інші дні. Одне добре — жодна з ваших помилок не буде непоправною.

Терези

Дуже гарною обіцяє бути перша половина дня – це той щасливий час, коли мрії здійснюються, плани вдається втілити в життя, та й загалом усе йде так, як вам хотілося б. Але такий сприятливий період, на жаль, триватиме недовго, незабаром вплив негативних тенденцій дасться взнаки. Можливі розбіжності із близькими.

Скорпіон

Дуже складний день з погляду романтичних відносин: виникнуть питання із коханою людиною, до того ж Скорпіони, всупереч звичаєвому, дуже дратівливі та вимогливі. Якщо поводитися дружелюбно не виходить, намагайтеся принаймні уникати різких висловлювань і закидів. Сьогодні вам навряд чи вдасться висловити критику у делікатній формі.

Стрілець

Будьте уважні в будь-якій справі, за яку беретеся. Це не найкращий день для того, щоб демонструвати лідерські якості або прагнути опинитися на чолі будь-якого руху. Ваші витівки можуть виявитися досить ризикованими, а найсміливіші з них будуть приречені на невдачу. Публічні виступи та участь у багатолюдних заходах небажані.

Козеріг

Легкий день, що залишає найприємніше враження. Важливих подій не відбувається, але ви й самі не сумуєте, і для оточуючих знаходите цікаві справи. Ви чудово справляєтеся з вирішенням організаційних питань, вчасно виявляєте лідерські якості, підходите творчо до вирішення пересічних проблем.

Водолій

У цей день ваші найкращі якості виявляються дуже яскраво. Є можливість блиснути, заслужити загальну симпатію, запаморочити голову людині, яка вам небайдужа. Впевненість у собі, передчуття все нових та нових успіхів можуть змусити вас забути про обережність – а це небезпечно. Так, вам сьогодні щастить, але у везіння є свої межі. Намагайтеся не виходити за них.

Риби

Сьогодні Ви будете схильні до того, щоб неправильно трактувати слова Вашої коханої людини, причому її це не так ображатиме, скільки дивуватиме. Він буде щиро вірити в те, що говорить все гранично ясно, зрозуміло і без жодних приводів для сумнівів. Тож прислухайтесь до слів і зрозумійте правильно все сьогодні сказане.

You cannot copy content of this page