Анатолій Тимощук - колись зірка українського футболу, національної збірної... один із найтитулованіших гравців у нашій історії, який за останні кілька років повністю перекреслив усе те, що він заробив.

Він став зрадником, коли перейшов до російського "Зеніту" і зрікся батьківщини. До цього дня ця людина жодного разу не намагалася засудити війну. Тоді як інший футболіст, який помилився - Ярослав Ракицький - відразу ж назвав РФ агресором, залишив країну окупантів і, як виявилося, повернувся до "Шахтаря".

Анатолій Тимощук. Фото: Youtube
Анатолій Тимощук. Фото: Youtube

Наразі Українська асоціація футболу повідомила про те, що Анатолій Тимощук навіть мав нахабство подати апеляцію на рішення УАФ щодо санкцій проти нього. Контрольно-дисциплінарний комітет розглядав її, однак у повному обсязі відмовив Тимощуку, залишивши рішення у силі.

З того моменту, як було запроваджено санкції, Анатолію заборонено займатися футбольною діяльністю... у нього відкликали тренерську ліцензію, позбавили всіх нагород, здобутків та титулів, які були зароблені в Україні.

Анатолій Тимощук. Фото: Youtube
Анатолій Тимощук. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На жаль, колишній півзахисник збірної України досі перебуває на першій позиції серед гравців, які провели найбільшу кількість матчів за збірну - 144. За ним слідує Андрій Шевченко та Ярмоленко. Поки що незрозуміло, хто зі свіжих хлопців зможе обігнати цей рекорд, оскільки в топі перебувають усі ті, хто або завершив кар'єру, або старше 30 років.

Нагадаємо, Ярослав Ракицький повернувся до "Шахтаря" після 3 років у російському "Зеніті": "Гімн заспіваєш?"

Як повідомляв "Знай.uа", слідом за Анатолієм Тимощуком "клоуном" став зірка донецького "Шахтаря": додому повернутися не вийде

Знай.ua писав, Мирон Маркевич "відповів" зраднику з екс-збірної України Тимощуку на питання: "Г*ндон..."