fbpx

Овни зроблять помилку, а Леви втратять кохання: любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку

Овни зроблять помилку, а Леви втратять кохання: любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку

Щотижневий любовний гороскоп з 30 січня по 5 лютого 2023 року підкаже, чим варто керуватися в любовному житті прямо зараз. Вам цікаво, що вас чекає? Перевірте!

Хто зараз може бути спокійним за своє любовне життя, а кому варто почати хвилюватися? Прочитайте любовний гороскоп на цей тиждень і дізнайтеся, чого очікувати.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку

Вам цікаво, що станеться у вашому любовному житті найближчим часом? Якщо ви хочете підготуватися до майбутніх днів, прочитайте свій любовний гороскоп на цей тиждень.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року – Овен

Овни зроблять помилку, якщо повірять чиїмось обіцянкам. У їхньому житті є людина, яка задоволена тим, як легко грати почуттями інших людей. Вірити її зізнанням не варто. Всі вони складені і розраховані на певний ефект.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року – Телець

У Тельців буде вибір. У їхньому житті буде шанс як на випадковий роман, так і на створення відносин. Все залежить від того, чого вони насправді хочуть. Варто подумати, перш ніж прийняти рішення. Інакше вони про це пошкодують.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року – Близнюки

Близнюки зрозуміють, що той, кому вони колись подобалися, зовсім про них забув. Найближчим часом він буде зосереджений переважно на власному житті, яке почне зводити їх з розуму. Вони зрозуміють, що втратили до неї інтерес. Вони можуть повернути його, лише якщо дуже старатимуться.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року – Рак

Раки можуть зрозуміти, що колишній партнер знову починає проявляти до них інтерес. Але вони пошкодують, якщо впустять його назад. Вони лише втратять час. На початку весни ця людина піде до іншого.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року – Лев

Леви пам’ятають, скільки вони варті. Вони не будуть ні за ким ганятися і повністю ігнорують потенційну конкуренцію. Натомість вони зосередяться на власних стандартах. Якщо інша людина поводиться не зріло, вона просто кине її. Їхнє ставлення приверне увагу протилежної статі. Їх обожнюватимуть і ставитимуться з повагою.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року – Діва

Діви змусять когось ревнувати. Їхня впевненість у собі тепер стане чітко помітною. Хтось від цього злякається і почне уявляти, що він дуже успішний у протилежної статі. Чи потрібно виводити його з помилки? Гороскоп свідчить про протилежне. Трохи таємничості не завадить.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року – Терези

Терези зроблять помилку, якщо не зосередяться на сьогоденні. Спогади прекрасні, але немає сенсу до них прив’язуватися. Інша людина вже не така, якою була. Варто перевірити, про що він зараз насправді думає.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року – Скорпіон

Скорпіони  зроблять щось приємне для іншої людини і чекатимуть чогось у відповідь. Однак, якщо вони не висловлюють свої потреби відкрито, їх чекає розчарування. Немає сенсу очікувати, що хтось зрозуміє, що вони мають на увазі. Набагато краще просто сказати йому.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року – Стрілець

Стрільці можуть не знати, що про них думають інші. Замість того, щоб робити припущення, вони повинні запитати його. Відповідь на їхні сумніви стане несподіванкою.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року – Козоріг

Козерогам не варто розлучатися з коханою людиною, адже потім вони швидко про це пошкодують. Лише через кілька днів вони прийдуть до висновку, що не хочуть бути ні з ким іншим. Тепер їхні почуття посиляться. Незабаром – під час Дня Святого Валентина – вони захочуть сказати слова “Я тебе кохаю”.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року – Водолій

Водолії можуть втратити чийсь інтерес, якщо нехтувати ними. Інша сторона не буде чекати, поки вони побачать один одного, і вирішать спробувати її знову. Це той, хто не потерпить браку спілкування. Краще відразу поставитися до неї з повагою.

Любовний гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого 2023 року – Риби

Риби можуть зустріти когось цікавого. Однак вам доведеться трохи почекати, перш ніж відбудеться зустріч. Вони не повинні турбуватися про це. У цей час варто подбати про свою зовнішність, щоб почуватися привабливою.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page