fbpx

30.01. до 5.02. 2023! У цих 3 знаків Зодіаку все йде не так. Їм потрібні міцні нерви: тиждень буде нагадувати американські гірки!

30.01. до 5.02. 2023! У цих 3 знаків Зодіаку все йде не так. Їм потрібні міцні нерви: тиждень буде нагадувати американські гірки!

З 30 січня 2023 року трьом знакам Зодіаку потрібні міцні нерви. Їх життя буде нагадувати американські гірки.

З 30 січня по 5 лютого три знаки зодіаку чекають певні турбулентності. Зірки постійно гальмують їх і завдають багато клопоту.

Дівам потрібно терпіння

Хоча ви так стараєтеся, ви не можете сяяти успіхом ні на роботі, ні в особистому житті. Це завдяки Марсу в Близнюках. Він квадратний до вашого знака і ставить багато перешкод на вашому шляху. Але, будь ласка, не здавайтеся. При великій старанності та амбіціях ви можете сподіватися на кілька успіхів до кінця тижня.

Знак Зодіаку Риби: Настає застій

Навіть якщо ви сповнені натхнення і хочете багато чого змінити: зараз просто не все йде добре. На жаль, зірки протистоять одна одній, і вам ще доведеться набратися терпіння. Краще використайте час, щоб подумати про свої подальші цілі, ви можете зібрати важливі ідеї та скласти стратегію.

У любові ви повинні бути чесними з собою і своїм партнером. Підтримуйте те, що ви дійсно хочете і відчуваєте.

Раки не повинні здаватися

Дорогий Рак, цього тижня у вас важкий час. Цілком можливо, що вашу заявку відхилять, побачення буде неправильним або довгоочікуване підвищення дістанеться комусь іншому. Спочатку це дряпає вашу впевненість у собі, і ви повинні бути обережними, щоб не принижувати себе без потреби. Стежте за сою та своїми мріями та не здавайтеся так легко. Скоро стане краще!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page