Незвичайні та рідкісні дитячі імена. Ви будете здивовані!

Всі батьки бажають своєму чаду щасливого і легкого життя. Помічено, що ім’я впливає на долю людини, на її якості, характер. Ім’я – це те, що є у кожної людини, воно дано нам батьками. Багато хто вважає, що ім’я допомагає дитині розвинути в собі певні якості.

Іноді навіть характеристика імені збігається з долею його власника.

Все більше і більше новоспечених батьків прагнуть дати своїм дітям рідкісні, а часом і незвичайні імена. Чим це обумовлено?

Можливо, прості  імена (Марія, Катя, Сергій, Дмитро) багатьом просто набридли і хочеться незвичності, щоб дитина була унікальною і неповторною.

Даючи рідкісне ім’я, батьки, іноді навіть неусвідомлено, виділяють дитину з натовпу. Її ім’я незвичне, небанальне, дитина відрізняється від оточення. Це може сприяти розвитку деяких комплексів і неприємностей в житті.

А може й навпаки – дати дитині відчути свою унікальність, а пізніше – додати їй самовпевненості і навчити постояти за себе, відстояти свою точку зору. Однак, вибираючи ім’я, задумайтеся про те, а чи не будуть вашу дитину дражнити однолітки. Постійна напруга і агресія сприяє тому, що дитина стає образливою, замкнутою та одинокою.

Серед рідкісних жіночих імен існують такі:

Авійя, Аврея, Апфія, Аргентея, Агафоклія, Амата, Белослава, Братислава, Галата, Градіслава, Доброслава, Дросіда, Епіхарія, Еротіада, Єпистимія, Каліса, Кіріана, Купава, Лея, Романа, Сальвія, Феогнія, Цвєтана, Юстина, Ядвіга.

Рідкісні чоловічі імена:

Акіндін, Аліпій, Авделай, Асир, Белісаріо, Братислав, Брячислав, Белослав, Благослав, Вірілад, Воїслав, Венцеслав, Градіслав, Гостомисл, Драгомир, Доброслав, Добромир, Етер, Єфрасій, Істіслав, Іпрехій, Каллісфен, Кельса, Лучезар, Меней, Мелетій, Ромодан, Рогволод, Ратибор, Саламан, Святополк, Святогор, Тихомир, Твердислав, Ярополк.

You cannot copy content of this page