Відома українська телеведуча та зірка програми "Ранок з Україною" Лілія Ребрик поділилася милим фото зі своїм чоловіком та зізналася, що любить робити найбільше.

Лілія Ребрик має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається частенько радувати їх новими фото, відео або цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На цей раз зірка вирішила поділитися милим фото зі своїм коханим чоловіком Андрієм Диким. На знімку подружжя мило обіймалося, а Лілія Ребрик ще й сильно сміялася.

Лілія Ребрик, кадр із випуску "Дизель шоу"
Лілія Ребрик, кадр із випуску "Дизель шоу"

Цим фото вона вирішила поділитися до дня обіймів. Зірка зізналася, що дуже любить ніжність, тому постійно обіймається зі своїм чоловіком чи дітьми. Для них це вже став своєрідний ритуал, який потрібно виконувати вранці та ввечері.

"Люблю, коли мене обіймають. Обов'язково вранці, перед сном і щоразу після розлуки (навіть якщо це було всього кілька годин).Хоч на ранковий ефір, але не виходжу з дому, поки не обійму своїх. І після пізніх нічних зйомок, коли повертаюся і всі вже сплять, обов'язково хоча б легенько обійму Не боюся показувати свої почуття своїм, тому що життя насправді таке коротке Любіть одне одного, цінуйте і не бійтеся проявляти своїх почуттів! ", - наголосила вона.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото зі сторінки Лілії Ребрик
Фото зі сторінки Лілії Ребрик

Нагадаємо, що Лілія Ребрик не врятувалась від дикого чоловіка на святі Анатолія Анатоліча: "Ми так і живемо".

Раніше ми повідомляли, що Лілія Ребрик без макіяжу зловила синдром білки та показала свої "кабачки".