facebook

“Я прокляв, що сюди поїхав”: окупант розповів, як воїни ЗСУ знищили табір росіян (аудіоперехоплення 18+)

Загарбника тішить лише те, що, якщо він виживе і повернеться до Росії, з нього знімуть дві судимості та дадуть звання.


Військовослужбовець 27-ї мотострілецької бригади РФ розповів про втрати серед особового складу на війні та панічні настрої новоприбулих бійців.

Про це йдеться у перехопленій телефонній розмові окупанта з товаришем, передає Головне управління розвідки Міноборони України.

Загарбник повідомив, що його бригада перебуває на кордоні Харківської і Луганської областей. Із розмаови витікає, що він став командиром відділення, бо більше нема кому:”Привезли 30 солдатів, з них живих лишилося 10. Я надивився, п**дець, я тобі кажу… я взагалі, я прокляв, що сюди поїхав… Наш табір розп***расили увесь, мізки на деревах висіли”.

Окупант додає, що за увесь час, поки зперебувають на позиціях, обстріли щодня:”Ми наразі стоїмо на місці, б**дь, просто на місці”.

Читайте також:  На Київщині собака на смерть загриз чоловіка: подробиці трагедії

Російський військовий додає, що вони живуть у лісі в землянках з натягнутими тентами.

У розмові російський окупант розповідає, що мобілізовані, поки сиділи на навчаннях у РФ, за два місяці поспивалися:”Усі гроші пропили, зараз сюди приїдуть, вони ох***ть”.

Російський військовий додає, що мобілізованих спершу відправлять до Бєлгорода, потім— на позиції. Коли вони туди потрапляють, то буквальтно втрачають дар мови.

“Коротше, приїду, у мене буде звання та дві судимості знімуть… Хоча грошей немає, жодної копійки”,- підсумовує російський окупант.

Обережно, ненормативна лексика, аудіо 18+

https://fb.watch/il4PhjY_gw/

Запис “Я прокляв, що сюди поїхав”: окупант розповів, як воїни ЗСУ знищили табір росіян (аудіоперехоплення 18+) спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: