Нещодавно в Україні підняли тарифи на електроенергію, але це не позначиться на житлових субсидіях. Таку заяву в ефірі Національного телемарафону зробив голова Пенсійного фонду України Євген Капінус, повідомляє пресслужба відомства.

За словами глави ПФУ, зростання тарифів на електроенергію не позначиться на розмірі житлової субсидії ні в бік зменшення, ні в бік збільшення. Громадяни, які отримували цей вид допомоги, продовжать її отримувати у повному обсязі.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Євген Капінус наголосив, що незважаючи на складну ситуацію в Україні, Пенсійний фонд продовжить своєчасно перераховувати громадянам виплати, зокрема й субсидії. Водночас українцям, які не зможуть отримати субсидію, слід звернутися до органів ПФУ за роз'ясненнями.

ПФУ. Фото: Youtube
ПФУ. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, глава Пенсійного фонду обмовився кількома словами про субсидії на новий опалювальний сезон. Він зазначив, що розмір допомоги розраховуватиметься виходячи з кількості поданих заявок і запевнив, що проблем із субсидіями взимку не буде.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що довго розбиратися не будуть: в українців можуть відібрати частину субсидії, хто в зоні ризику.

Також наш портал інформував, як українцям безболісно зняти арешт із пенсійної картки: питання вирішується за один день.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні зросла середня заробітна плата, за якою вважають пенсії: чого чекати пенсіонерам?