• Головна
  • Тернопільські міграційники видворили іноземця, який намагався незаконно легалізуватись в Україні через службу у війську
09:46, 25 квітня

Тернопільські міграційники видворили іноземця, який намагався незаконно легалізуватись в Україні через службу у війську

Тернопільські міграційники видворили іноземця, який намагався незаконно легалізуватись в Україні через службу у війську

У Тернополі працівники сектору і відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Тернопільській області виявили громадянина Республіки Ірак, який неодноразово порушував міграційне законодавство.

Чоловік приїхав до України на навчання, але після відрахування з вищого навчального закладу не покинув країну у визначені законом терміни.

За це його притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП та зобов’язали покинути територію України.

Проте порушник й надалі шукав способів залишитись в Україні та спробував легалізувати своє перебування за допомогою військової служби, не маючи реального наміру служити у війську.

Після ухвалення рішення про видворення іноземця, міграційники у співпраці з закордонними дипломатичними установами та за сприяння посольства Республіки Молдова в Україні, оформили порушнику транзитну візу для проїзду до аеропорту за межами території нашої країни.

Днями спільно з працівниками Департаменту військової контррозвідки СБУ посадові особи УДМС у Тернопільській області видворили громадянина Іраку з України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#міграційна #видворили #тернопільщина
ТОП новини
"Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок": повістки, ТЦК, мобілізація
"Потужна гроза пре в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": куди суне мороз у -18 градусів, дощ і снігопад?
"Мобілізація українців із інвалідністю з 1 травня, названо перелік захворювань": повістки, ТЦК і скасування відстрочки
"Потужна негода суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -15 градусів, дощ і снігопад?
Оголошення
live comments feed...