• Головна
  • "Це все – абсурд і провокація, захистіть нас": несподіване звернення з Тернополя до уповноваженого з прав людини
09:29, 25 квітня

"Це все – абсурд і провокація, захистіть нас": несподіване звернення з Тернополя до уповноваженого з прав людини

"Це все – абсурд і провокація, захистіть нас": несподіване звернення з Тернополя до уповноваженого з прав людини

Працівники Тернопільської обласної бібліотеки переконані, що у конфлікті з видачею книг під заставу переселенцям насправді постраждалою стороною є вони. І поки чиновники облради та ТОВА самоусунулися від конфлікту, чим вкотре продемонстрували свій "менеджерський хист", бібліотекарі у зв’язку з масштабним хейтом в соцмережах, вирішили просити захисту в Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця.

Відповідне звернення до посадовця розміщено на офіційній сторінці бібліотеки в Фейсбуці.

"Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей звертається до Вас з приводу оприлюднення неправдивої інформації у Вашому телеграм каналі та викладеної в офіційному листі до Виконуючого обов'язків начальника Тернопільської обласної військової адміністрації Володимира Важинського щодо ситуації, що склалась в нашій бібліотеці з сім’єю Посохових. Цитата: «Батькам хлопчика було запропоновано взяти обрані дитиною книги за умови оплати застави у розмірі 300 грн за один примірник…

В результаті дитині видали дві книги після того, як батьки сплатили за них заставу у розмірі 600 грн». Вкотре категорично та рішуче заявляємо, що даний факт не відповідає дійсності і не підтверджений жодним документом.

3 і 16 квітня читачу було видано 3 книги без застави. Так само відкидаємо й інші звинувачення. Факти щодо дискримінації з нашого боку читачів з інших регіонів України є абсурдними та провокативними.

Сподіваємось на справедливу оцінку даної ситуації та просимо спростувати неправдивий факт отримання бібліотекою від читача застави у розмірі 600 грн.

А оскільки ситуація, що склалася після публікації Катерини Посохової в інтернет-мережі, негативно вплинула на репутацію нашої бібліотеки та працівників особисто, то просимо захистити нас від дискримінаційних наклепів та організованого хейту.

З повагою та надією – колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей", – йдеться у зверненні.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Лубінець #конфлікт #переселенці #бібліотека
ТОП новини
"Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок": повістки, ТЦК, мобілізація
"Потужна гроза пре в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": куди суне мороз у -18 градусів, дощ і снігопад?
"Мобілізація українців із інвалідністю з 1 травня, названо перелік захворювань": повістки, ТЦК і скасування відстрочки
"Потужна негода суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -15 градусів, дощ і снігопад?
Оголошення
live comments feed...