Росія задіяла свою "козирну" маріонетку проти ще однієї країни

27 квітня 2024, 06:10оновлено 29 квітня, 08:25
1066
Джерелом світового зла, порушення прав і свобод є Молдова, а на чолі цього "диктаторського" і "тоталітарного" режиму стоїть Майя Санду!
Молдова, Росія
Молдова і Росія / Колаж: Главред, фото: УНІАН

Проти Молдови Росія задіяла свою "козирну" маріонетку - Amnesty International

Днями міжнародна "правозахисна" організація Amnesty International опублікувала дуже цікавий звіт щодо порушення прав і свобод у Молдові. Вийшов звіт, до речі, в дуже цікавий період низького старту передвиборчих президентських перегонів і містить вельми негативні зауваження щодо ситуації в Молдові з правами і свободами.

Наприклад, "чесна", "неупереджена" і "непідкупна" Amnesty International журиться через те, що в Молдові заборонили партію "Шор", яка являла собою "опозицію" і двигун протестів. Тобто Amnesty International не цікавий той факт, що "Шор" - це проросійська гібридна політична сила, створена для захоплення влади в Молдові та поглинання країни Росією?

відео дня

Так само Amnesty International журиться тим, що в Молдові були заборонені російські інформаційні майданчики, що порушує права споживачів інформації! Той факт, що ці майданчики поширюють 24/7 маніпуляції, фейки і відверту пропаганду Amnesty International так само не цікавить.

Організація так само закидає Кишиневу провину за те, що на території Придністров'я відбуваються політичні вбивства, які не розслідують, водночас забувши згадати те, що територія "ПМР", фактично, не контролюється Кишиневом і є, по суті, окупованою територією.

Власне, ось воно джерело світового зла, порушення прав і свобод - Молдова і на чолі цієї "диктатури" і "тоталітарного" режиму стоїть Майа Санду!

До Amnesty International завжди було багато запитань. У 2022-му році вони взагалі видали на гора звіт, в якому пояснювалося, що Росія завдає ударів по містах України, тому, що там перебувають українські військові! Геніальна спроба відбілити агресора, яка своєю геніальністю топила логіку і розсудливість.

Тепер же, коли Москва активізувала практично всі свої осередки в Молдові, Ілан Шор оголосив про створення нової політичної сили "Перемога", проти головної проросійської кандидатки Євгенії Гуцул висунуто обвинувачення в кримінальній справі - "Незаконне фінансування політичної партії", намалювали Amnesty International зі звітом про те, як усе погано в Молдові з правами і свободами...

Amnesty International це дуже дороге задоволення, і якщо його росіяни задіяли зараз проти Молдови, то це може вказувати лише на одне - каталізацію деструктивних сценаріїв, які запускає проти республіки Москва.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти