Екс-солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва 21 квітня відсвяткувала свій 34-й день народження.

Гаряча і спокуслива, що вміє запалити натовп і закохати в себе, Надя вже встигла не лише завоювати кохання багатьох слухачів, а й стати однією з найпопулярніших зірок українського шоу-бізнесу.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Але крім сценічних талантів, Надя має ще й ідеальну фігуру. Вона не комплексує, любить зніматися у відвертих, навіть еротичних фотосесіях на радість чоловічій половині аудиторії. Пропонуємо подивитися на найгарячіші фото Наді, які тільки є в Мережі. Дивіться, не впустіть під стіл щелепу. Ось це видовище!

Майже раритет

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Ви вже заздрите цьому диско-кулі?

Секс як він є. Готуйтеся, далі-крутіше

Що ти робиш, Надя?

2024 року Надя Дорофєєва теж привернула увагу у свій День Народження.

З цієї нагоди артистка опублікувала в Instagram фото свого ефектного образу з нового кліпу на пісню "А я все плакала", яку вона виконала у дуеті з блогером Михайлом Лебігом.

Надя постала в червоному лакованому костюмі, що складався з укороченої куртки та міні-спідниці, і в червоних капронових колготах. Аутфіт зірка доповнила об'ємною зачіскою, макіяжем з акцентом на очах та червоним манікюром.

Надя Дорофєєва, фото із соцмереж
Надя Дорофєєва, фото із соцмереж

Нагадаємо, що поки Кацурін не бачить: Дорофєєва в обжаті міні-сукні усамітнилася з відомим блогером.

Раніше ми повідомляли, що оголена Надя Дорофєєва зізналася, що "підсіла" на пігулки: "Дні схожі на битву...".