Напередодні свята Великодня відомий український кондитер та учасниця шоу “МайстерШеф. Професіонали” на каналі СТБ Юлія Ангелова поділилася своїм фірмовим рецептом сирної Великодня.

Для приготування цієї страви бажано мати домашні вершки, тоді паска вийде надзвичайно ніжною на смак.

Сирна пасха

Жовтки 3 шт.

Цукор 150 г

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Сир домашній 500 г

Вершки домашні 150 г

Цукати та родзинки 200 г

Апельсин 1шт.

Лимон 1 шт.

Ваніль

Кулінар Юлія Ангелова

Спершу слід збити жовтки із цукром на водяній бані до температури 83 градусів. Для вимірювання температури потрібен кулінарний градусник, але якщо його немає, тоді слід збити до консистенції сметани.

Сир потрібно перетерти через сито, додати вершки, цукати, цедру цитрусових. Змішати масу і викласти у форму, попередньо вистеливши її марлею. Поставити у холод під прес на 12 годин. Потім витягнути, перевернути на тарілку, акуратно зняти марлю, прикрасити цукатами і горіхами. Все дуже легко та просто!

Зауважимо, що є безліч рецептів сирної пасхи: без яєць, заварна, з маком, шоколадом. Рецепт Юлії Ангелової є універсальним і не займе багато часу на кухні.

Юлія Ангелова на шоу МайстерШеф. Професіонали

Нагадаємо, що зефір можна додати і до пирога: унікальний рецепт, який ви більше ніде не знайдете.

Раніше ми повідомляли, що Рошен та Мілка зачекають: рецепт домашнього шоколаду, який полюблять і діти, і дорослі.

Також стало відомо про смак літа у кожному шматочку: як приготувати ідеальні лимонні кекси.