Незважаючи на прогнози різного роду медіумів та пророків, війна, на жаль, не завершиться у 2024 році. Такий сумний прогноз озвучив український екстрасенс і ясновидець Валерій Шатілович.

Експерт вважає, що зупинка бойових дій можлива лише у 2026 році. А 2024-го ворог і далі обстрілюватиме Україну.

Про це Валерій Шатілович заявив під час одного з недавніх ефірів для "Поговоримо" у мережі YouTube.

Валерій Шатилович, скріншот: YouTube
Валерій Шатилович, скріншот: YouTube

Також Шатілович зазначив, що два найближчих роки — 2024 та 2025 — будуть важкими, з активними бойовими діями, а саме 2026 принесе полегшення:

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

"Я бачу дату - 2026 рік. Весь 2024 і 2025 роки - це важкі роки, коли чути звуки зброї, напруженості. Тобто краще стане не одразу всюди. Але в 2026 році буде полегшення. У мене дуже великі надії", - каже екстрасенс.

Українські захисники, фото: Facebook
Українські захисники, фото: Facebook

Він наголосив, що у 2024 році війна не закінчиться, натякнувши, що головні рішення відбуватимуться інакше, ніж, наприклад, під час Другої світової війни.

"Наша війна не схожа на Другу світову. І Україна не захопить москву. Таких бажань у нас немає. Рішення війни відбуватиметься інакше", - розставив він крапки над "і".

Він зазначив, що цього року триватимуть активні обстріли, адже окупанти й надалі бажатимуть знищити ресурси України. Проте вже 2025 року може розпочатися «рух до світу».

Крім того, ясновидець побачив, що у 2024 році Україна має отримати зброю від партнерів. Зважаючи на це, Шатілович вважає, що у 2025 році існує також ймовірність початку контрнаступу.

Однак він вказує, що припинитися бойові дії можуть лише 2026 року — не на початку, а ближче до середини: "2026 року можуть припинитися бойові дії. Це може статися не на початку, а всередині 2026".

"2026 рік не буде легким. Будуть проблеми, але можна говорити про зупинення бойових дій", - попередив він.

Разом із визначенням року, коли може закінчитись війна, ясновидець додав, що буде радий помилитися зі своїм прогнозом, щоб війна закінчилася раніше 2026 року.

Нагадаємо, чи можна молитися через смартфон? Священик розповів, як реагує церква.

Раніше повідомлялося, "Хтось злив...": відомий український мольфар визначив, навіщо окупанти посилили обстріл.

Також, війна не закінчиться ні 2024, ні навіть 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року.