Чи не перерахувати, скільки кулінарних хитрощів є в арсеналі досвідчених господинь. Одна з них – це обсмажування томатної пасти під час приготування страв.

Цей інгредієнт входить до багатьох рецептів і дарує особливий смак, тому без нього не обійтися. Хазяйки переконані, щоб томатна паста віддала всі свої властивості, необхідно попередньо її обсмажити.

Томатна паста, фото pomidorchik
Томатна паста, фото pomidorchik

Завдяки такій хитрощі смак томатної пасти буде більш насиченим. Зробити це дуже просто, але деяких правил все ж таки потрібно дотримуватися.

Так, для початку слід розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії або з тією, яку ви віддаєте перевагу - лляна, оливкова, кукурудзяна або кунжутна. Після цього викладаємо потрібну кількість томатної пасти та обсмажуємо, при цьому її слід постійно помішувати, щоб не пригоріла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Знадобиться приблизно 3 хвилини. Далі додаємо улюблені спеції та прянощі, цукор, рубану зелень, пропущений через прес часник або трохи води. І ось перед вами вже готовий соус. Ви відчуєте різницю навіть за запахом, а смак буде набагато яскравішим.

Томатна паста, фото wikipedia
Томатна паста, фото wikipedia

Нагадаємо, що зефір можна додати і до пирога: унікальний рецепт, який ви більше ніде не знайдете.

Раніше ми повідомляли, що Рошен та Мілка зачекають: рецепт домашнього шоколаду, який полюблять і діти, і дорослі.

Також стало відомо про смак літа у кожному шматочку: як приготувати ідеальні лимонні кекси.