StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Приповз першим: путініст Стас Михайлов висловився про Пугачову

28 квітня 2024, 12:22
22470
Путініст Стас Михайлов перевзувся після конфлікту з Пугачовою і назвав її великою людиною.
Стас Михайлов, Алла Пугачева
Стас Михайлов уже не критикує Аллу Пугачову / колаж: Главред, фото: instagram.com/stas_mihailoff/, instagram.com/alla_orfey/

Російський співак Стас Михайлов, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, заявив, що Алла Пугачова зробила великий внесок у російську культуру.

У коментарі для росЗМІ, путініст заспівав дифірамби Пугачовій, яка публічно засудила війну в Україні та виїхала жити з країни-окупанта в Ізраїль.

відео дня

"На мій погляд, те, що вона заспівала - ніхто не підійшов навіть поруч. Те, що вона відчуває, це її особисте, з чим вона закінчить своє життя", -- сказав Михайлов.

Хто такий Стас Михайлов?

Станіслав Володимирович Михайлов - російський естрадний співак, автор пісень, актор і продюсер; народний артист Російської Федерації (2022).
У 2022 році підтримав криваве вторгнення Росії в Україну, заявивши, що "Росія ніколи не вела війну з Україною", аргументував підтримку наративом російської пропаганди про "звільнення" України.

Конфлікт Алли Пугачової і Стаса Михайлова

Здається, любитель Путіна Стас Михайлов уже й забув, як нещодавно поливав брудом артистів, які виїхали з Росії. Він тоді сказав, що вони "ще приповзуть на колінах і будуть стояти біля Росії і цілувати ноги".

У відповідь на це Алла Пугачова запропонувала Михайлову "шурувати заробляти, поки може". У своєму відеозверненні вона зазначила, що не збирається повертатися в Росію, а якщо вже повернеться, то "скаже, що думає".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти