Гравець збірної України влаштував гучний скандал у Франції

28 квітня 2024, 14:24
912
Повідомляється, що українського футболіста, гравця національної збірної та захисника "Бордо" Данила Ігнатенка звинувачують у расизмі.
Ігнатенко, м'яч
Гравця збірної України Данила Ігнатенка у Франції звинувачують у расизмі / колаж Главред, фото ФК Бордо і ua.depositphotos.com

Відомий український футболіст і гравець збірної, який зараз грає на позиції захисника за французький клуб "Бордо" Данило Ігнатенко звинувачується в расизмі. Про це повідомляє місцеве спортінвное видання L'Equipe.

За інформацією журналістів, 27-річний Ігнатенко в матчі 34-го туру Ліги 2 (Другий французький дивізіон) жорстко образив гравця "Дюнкерка" Альюна Ба. Нібито українець назвав чорношкірого футболіста "black pussy" (у цьому контексті приблизно можна перекласти як "чорний боягуз" - Главред).

Дисциплінарний комітет Професійної футбольної ліги Франції (LFP) уже почав розслідування справи українця. У звіті делегата уточнюється, що на 64-й хвилині Ба перед тим, як бути заміненим, став жертвою образ.

відео дня

Коли відбувається щось подібне, доводиться говорити про це, а не про спортсмена. Я не можу контролювати те, що гравці говорять на полі. Ми всі проти расизму, ми всі боремося з ним. Ми повинні засудити все, що відбувається", - заявив журналістам головний тренер "Бордо" Альбер Рієра.

За даними преси, "Дюнкерк" не виключає можливості подання судового позову проти Ігнатенка. Сам матч "Бордо" - "Дюнкерк" завершився з рахунком 2:0. Український футболіст відіграв за свій клуб 74 хвилини.

Хто такий Данило Ігнатенко?

Данило Ігнатенко - український футболіст, півзахисник французького клубу "Бордо" і збірної України, повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що внаслідок обстрілу Києва російськими військами 29 грудня загинула колишня футболістка Вікторія Котлярова (Чорновіл). Дівчині було лише 27 років. Разом із нею загинула також її мати Людмила.

Пізніше повідомлялося про те, що на фронті загинув зірка українських серіалів. У деталі загибелі його знайомі не вдаються. На початку повномасштабного вторгнення Росії Колесник вступив у ТрО, а потім вирушив на передову.

На фронті загинув головний суддя Києва з боксу Ельчин Мурадов. Воїн пішов захищати Україну одразу після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора Росії. Ельчин Мурадов загинув унаслідок артилерійського удару.

Інші матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти