Історія мільйонера Майка Блека вражає своєю унікальністю та глибоким змістом. Відмовившись від свого багатства та статку, чоловік поставив перед собою амбітну мету – довести, що заробити мільйон доларів цілком реально, навіть почавши з нуля.

Його соціальний експеримент мав на меті надихнути друзів, які зазнали фінансових труднощів через пандемію коронавірусу (COVID-19), і продемонструвати, що для досягнення успіху потрібні лише наполегливість та праця.

Гроші / фото: Pinterest
Гроші / фото: Pinterest

Однак, як з'ясувалося, шлях до омріяної мети виявився значно складнішим, ніж Блек міг передбачити. Вже з перших днів бездомного життя він відчув на собі всі труднощі, з якими стикаються бездомні: нестача елементарних речей, відмова людей допомогти, відсутність даху над головою.

Втім, завдяки неймовірній силі волі та підприємливості Майку вдалося розпочати свій бізнес із продажу меблів в інтернеті, а потім відкрити офіс та орендувати житло.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Людина з грошима в руках
Людина з грошима в руках

Опинившись у зовсім іншому середовищі, він навчився нових професій, зокрема, SMM-менеджменту, залучення клієнтів. Йому вдалося запустити власний бренд кави. Незважаючи на всі перешкоди, Блек уперто йшов до своєї мети. Однак, на жаль, через серйозні проблеми зі здоров'ям, викликані аутоімунними захворюваннями, йому довелося завершити експеримент достроково, так і не досягнувши запланованого мільйона.

Нагадаємо, привезла до банку на візку: жінка намагалася взяти кредит на померлого чоловіка, моторошні кадри

Як повідомляв "Знай.ua", дівчинка зникла 14 років тому і повернулася додому, як ні в чому не бувало

Знай.ua писав, австралійський фермер зробив човен з гігантської 400-кг гарбуза і поскаржився, що не стане, як Тейлор Свіфт