Ця історія із Миколаєва просто шокує. Чоловікові відрізали світло через те, що він не переоформив свою спадщину. І як з'ясувалося, у нього не було боргів перед обленерго, але через всі ці бюрократичні турботи його життя перетворилося на справжнє пекло.

Син батька вирішив поділитися тим, що сталося в TikTok, і його розповідь справді зворушила. Він намагався вмовити цих людей не доводити його батька до такого стану з огляду на його здоров'я.

Миколаївський обленерго довели пенсіонера до смерті / фото: скріншот Tik Tok
Миколаївський обленерго довели пенсіонера до смерті / фото: скріншот Tik Tok

Я просив вас, я благав вас, щоб ви не мучили мого батька через це світло гребаного. Щоб не бігав він – не повинен він хворий бігати цими чергами. Не нервувати. Ось до чого це призвело все – різке погіршення стану. Тепер я не знаю, на**р мені те світло потрібно. Тварі ви, ви не люди", – розповідає син на тлі батька, що лежить на лікарняному ліжку.

Сім'я вклала багато зусиль, щоб вирішити всі ці проблеми - сплатити борги, спробувати повернути світло, але все це було, як кажуть, "коту під хвіст" .

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

@milya_88_

Друзья спасибо всем кто помог моему отцу🙏🏻берегите себя и своих родных 🫂🫂🫂это самое дорогое что у нас есть🫂#николаев#одесса

♬ оригинальный звук - 8888Milya8888Nikolaev

Вже на наступному відео хлопець повідомив, що батько помер:

"Життя жорстока штука. Мій батько помер сьогодні. Усю ніч він терпів... Тато, я знаю, що ти зараз дивишся. Вибач мені за все."

Багато співгромадян підтримали хлопця, висловивши слова співчуттів. Знайшлися й ті, хто засудив дії підприємства, назвавши їх "нелюдськими".

Коментарі на ситуацію / фото: скріншот Facebook
Коментарі на ситуацію / фото: скріншот Facebook

Нагадаємо, у українці в шоці від безглуздої повістки для покійника: "Помер? Обнови дані в ТЦК"

Раніше ми писали, охоронили 140 дітей від 5 до 14 років: люди знайшли лякаюче поховання - це було для ритуалу

Крім того, Знай.ua повідомляв про загадкову смерть 11-річного хлопчика в лікарні - його батько дізнався, чому це сталося