"Київводоканал" попередив про відключення водопостачання деяким споживачам Що потрібно зробити, щоб залишитися з водою, розповіли на facebook-сторінці комунального підприємства.

Фахівці "Київводоканалу" нагадали, що уряд скасував мораторій, який забороняє відключення боржників.

Вода з крана, кадр з відео
Вода з крана, кадр з відео

Якщо споживачеві надійшло повідомлення про наявність боргу, то він має місяць, щоб заплатити або укласти договір про реструктуризацію. У разі ігнорування надання послуг буде припинено шляхом перекриття вентилів на введенні у квартиру.

У комунальному підприємстві наголосили, що якщо водопостачання було припинено, то споживач має два шляхи - одразу погасити борг або звернутися до розрахункового департаменту і домовитися про виплату боргу частинами.

Відключення води. Фото: скрін youtube
Відключення води. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

"Для відновлення надання послуг споживачеві необхідно сплатити наявну заборгованість за спожиті послуги чи звернутись до розрахункового департаменту Київводоканалу для укладання договору реструктуризації або для впорядкування нарахувань", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зайві кубометри у платіжках: "Київводоканал" терміново звернувся до споживачів.

Також наш портал інформував, наслідки побачите у платіжках: "Київводоканал" закликав не ігнорувати важливу процедуру.

Крім того, ми писали, два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору.