Щастя у коханні – Стрільцям, небезпечні заздрісники – Левам: гороскоп на 29 квітня

А Скорпіонам вдасться показати себе з кращого боку

ОВНИ

Не виключено, що хтось зробить вам зауваження, а ви роздуєте це до неймовірних масштабів. Не будьте надто вимогливими до себе. І знайте собі ціну.

ТЕЛЬЦІ

Не варто надавати особливого значення усьому, що почуєте. І навіть не намагайтеся сперечатися з кимось, бо тільки даремно витратите час.

БЛИЗНЯТА

Якщо не втратите рішучості, то досягнете бажаних результатів. Однак, уникайте ризику та надмірних фізичних навантажень, які можуть несприятливо позначитися на здоров'ї.

РАКИ

Недоброзичливці працюють проти вас, але ви зможете уникнути неприємностей. Вам допоможе здатність миттєво вловлювати все, що відбувається.

ЛЕВИ

Цього дня може виникнути ряд проблем, спровокованих діяльністю заздрісників, яким вдасться дізнатися те, що ви хотіли приховати.

ДІВИ

Будьте обережні, бо може виникнути незручна ситуація, яка може внести негативні зміни в особисті стосунки. Не дозволяйте тиснути на себе.

ТЕРЕЗИ

Цей понеділок буде днем перевірки ваших життєвих принципів. Не виключено, що на вас впаде тягар нових турбот і обов'язків.

СКОРПІОНИ

Сприятливе розташування планет дозволить вам проявити свої здібності. Зростуть успішність, комунікабельність, швидкість реакції.

СТРІЛЬЦІ

Вам пощастить у коханні. Головне – будьте щирими. Можливо, саме зараз вам вдасться здійснити найзаповітніші мрії.

КОЗОРОГИ

Якщо вам вдасться вистояти та уникнути скандалу, то успіх найближчим часом вам забезпечений. Будьте мудрими.

ВОДОЛІЇ

Бережіть гроші. Не варто ризикувати та виділятися з оточення. Вірогідні проблеми, що вимагають компромісного рішення.

РИБИ

Можливе напруження на роботі – справи вимагатимуть великої концентрації сил. Та й з фінансами не все буде добре – зараз краще економити.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень