Франшиза Fallout зараз перебуває на піку популярності. Однак не всі новини, пов'язані з нею, є позитивними.

Нещодавно телевізійна адаптація "Fallout" досягла приголомшливого успіху, викликавши різке зростання кількості гравців у всьому каталозі ігор серії на різних платформах. Однак оновлення "Fallout 4" для нового покоління консолей викликало розчарування серед шанувальників через плачевний стан, в якому воно вийшло.

Fallout, скріншот: YouTube
Fallout, скріншот: YouTube

Тепер з'явилися чутки про те, що керівництво Xbox усвідомлює величезний попит на гру Fallout і прагне знайти шляхи до її прискореного випуску. Згідно з поточними очікуваннями, нова частина серії, можливо, під назвою "Fallout 5", не вийде раніше 2030-х років. Студія Bethesda Game Studios зараз зосереджена на завершенні розробки Starfield, а потім їй доведеться розпочати створення The Elder Scrolls 6.

З огляду на цей графік і нещодавній сплеск популярності франшизи Fallout цілком зрозуміло, чому Xbox прагне прискорити розробку "Fallout 5".

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Fallout, скріншот: YouTube
Fallout, скріншот: YouTube

На даний момент єдиним способом зробити це може стати передача проекту іншій студії, оскільки Bethesda Game Studios завантажена іншими проектами. Таким чином, наступна велика гра Fallout може стати першою з моменту виходу Fallout: New Vegas у 2010 році, яку створюватиме не Bethesda.

Під час недавнього епізоду The Xbox Two Podcast Джез Корден зазначив, що у Microsoft "добре обізнані" з величезним попитом на франшизу Fallout і усвідомлюють, наскільки успішною буде наступна гра в серії.

Нагадаємо, п'ятий сезон "Відьмака" – останній у серії: що Netflix готує наостанок

Як повідомляв "Знай.ua", геймери в люті: закриття однієї гри змусило їх написати владі - до чого це призведе

Знай.ua писав, "містер Сальєрі передає вам уклін": фанатів серії Mafia порадували продовженням історії