Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Справа в тому, що оновлення Fallout 4 наступного покоління нарешті з'явилося.

Нове оновлення стало доступним приблизно за два роки після анонсу. Воно принесло багато цікавих змін, але Bethesda випустила його не в кращому стані. Фанати розлючені.

Про це стало відомо завдяки інформації на ігровому порталі insider-gaming.

Fallout.Фото: скрін відео
Fallout.Фото: скрін відео

Як пише один із оглядачів, який спробував оновлення наступного покоління на Xbox Series X, він був уражений підвищеною частотою кадрів, яку отримав завдяки новому режиму продуктивності, а потім був здивований кількістю нових квестів, які з'явилися в Pip-Boy. Але на цьому захоплення закінчилося".

Популярні новини зараз
Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Гравці по всьому світу стикаються з різними проблемами, починаючи від порушеного порядку завантаження мод і закінчуючи пошкодженими збереженнями (деякі з них налічують уже сотні годин гри).

Fallout, скріншот: YouTube
Fallout, скріншот: YouTube

Ось список проблем, які зараз виявили гравці:

- Оновлення вплинуло на багато мод, зокрема на дуже корисний Fallout 4 Script Extender (F4SE). Як пояснюється на сторінці Nexus Mods, F4SE є основним ресурсом для модифікацій, який розширює можливості скриптів без постійних побічних ефектів. Без нього модифікація Fallout 4 значно ускладнюється, адже нові елементи можуть просто не працювати. Творцям модів доведеться випустити оновлення, щоб усунути цю проблему.

- Гравці на ПК скаржаться на те, що підтримка ультрашироких моніторів не працює належним чином. Система починає дуже розтягувати інтерфейс.

- У найбільш заповнених об'єктами місцях частота кадрів падає.

- Також було виявлено, що гравці, які грають у Fallout 4 через передплату PS Plus, не мають права на безкоштовне оновлення, оскільки фактично не купували гру в повному її обсязі. Їм за нього доведеться платити. Після того, як зчинився шум навколо цього, Bethesda Game Studios заявила, що працює над тим, щоб усунути цю проблему.

Нагадаємо, Cyberpunk 2077 запрацювала на Android: ігровий світ в шоці від витівки ентузіаста.

Раніше повідомлялося, збір ресурсів, будівництво та торгівля: розробники показали, що буде в новій грі про життя Хобітів.

Також, Apple на початку травня презентує цікаві новинки: інсайдер "злив", що чекати від заходу Let Loose.